Parklaan 1
4941BA
RAAMSDONKSVEER
tel. 0162 - 513404

Op dinsdagavond 12 april is de wedstrijd RFC tegen SCO uitgespeeld. De eerste helft van deze wedstrijd is met een 0-0 stand op 26 maart in de rust gestaakt vanwege een blessure van de scheidsrechter. Alhoewel er toen twee gekwalificeerde neutrale KNVB scheidsrechters aanwezig waren, weigerde SCO om verder te spelen. Vandaar dat de wedstrijd opnieuw is vastgesteld. Aan RFC zijde ontbreekt Jeffrey Leemans i.v.m. een blessure en is Jurrian Bakker helaas verhinderd. Dit maakt de weg vrij voor jeugdspeler Pepijn Borst die vanaf links komt, waardoor Rick van Drunen centraal speelt.

Bij winst is SCO de winnaar van de 2e periode en bij ieder ander resultaat gaat deze titel naar The Gunners. Het is dan ook gezellig druk op het sportpark waar onder leiding van arbiter Littel om 20 uur wordt afgetrapt voor de laatste 45 minuten van de wedstrijd. De intenties van SCO zijn gelijk duidelijk, met 2 spitsen en diepe buitenspelers wordt getracht om een snelle voorsprong te pakken. Echt grote kansen levert dit niet op. Het is na ruim 10 minuten spelen RFC dat de score opent. Een vrije trap van Timo wordt door Ron onberispelijk ingekopt. Een onverwachte maar zeer welkome voorsprong voor het team. SCO laat zich niet uit het veld slaan en pakt de zaken nog wat energieker aan. Er ontstaat een levendige wedstrijd waar er voor beide teams momenten zijn om toe te slaan. Alleen ontbreekt het vaak aan een goede eindpass om echt grote kansen af te dwingen. Na een half uur spelen krijgt SCO drie corners op rij en de 3e keer is het raak. De bal wordt in de doelmond gebracht waar een SCO verdediger de bal binnenkopt.

Met nog een kwartier te spelen ligt de wedstrijd helemaal open. Het spel golft op en neer en het is wachten wie er als eerste scoort. Het is de linkereraanvaller van SCO die een prima individuele actie in huis heeft en op fraaie wijze binnen schiet. Dit zorgt voor dolle taferelen bij de Oosterhoutse bezoekers, maar RFC geeft zich niet gewonnen. Er ontstaan onder meer kansen voor Arco, Ron, Marciano en Jeffrey maar het geluk ontbreekt in deze fase. Waar SCO snakt naar het eindsignaal heeft de scheidsrechter telkens de tijd stilgezet bij wissels en blessurebehandelingen. Hierdoor komt er nogal wat extra tijd bij. Helaas kan RFC de verdiende gelijkmaker niet scoren ondanks alle risico’s die het daarbij neemt. SCO verzuimt op de counter toe te slaan, maar daar maalt niemand meer om na het laatste fluitsignaal.

Opstelling: Jimmy van der Kieboom, Mike Heeren, Jeffrey Pruijssers, Pieter Knaap, Arco van As, Imaro Siberie (Marciano Broeders), Rick van Drunen, Koen Verhagen (Jens Vissers), Timo Kerstens, Pepijn Borst, Ron van der Wulp