Prinsenland VR1

4e klasse 842

30 september 2017 12:00

Onbekend

Afgelopen zaterdag was het dan eindelijk zo ver. Voor het eerst mochten we aanvangen in het groen zwarte shirt van onze nieuwe club. Na wat strubbelingen over de shirtmaten trapte we iets later dan gepland af tegen Prinsenland. De onbekende tegenstander voor ons promoveerde afgelopen jaar uit de 5e klasse.

Met een duidelijke gedachte trapte we af en wilde we laten zien wie er de baas was aan de kloosterweg. Vanaf minuut 1 was eigenlijk wel duidelijk dat wij dat waren. De gedachte die we hadden in de ploeg werd eigenlijk prima in uitvoering gebracht. Het enige wat er nog aan ontbrak was echt de trekker over te halen en de rechter kant beter te benutten. Iris Drijvers wist op aangeven van vakantieganger Wendy de aller eerste competitietreffer binnen te lopen voor RFC VR1 ooit. Een goeie voorzet was een koud kunstje door onze nummer 14 en ze gaat de geschiedenisboeken in. Ondanks het uitvallen van kersverse aanvoerder Maxime konden we de controle op de wedstrijd goed behouden. Een stevige tik zorgde ervoor dat ze nog voor de rust het veld moest verlaten. Fabienne en Noe konden nog een treffer maken voor we aan de thee gingen. Het comfortabele gevoel was aanwezig en we moesten zorgen dat we na rust niet het nog spannend gingen maken.

Na de rust gingen we verder waar we gebleven waren, en we bleven goed aanvallen alleen echt kansen ontbraken nog een beetje voor ons. Waar we achterin nog paar keer de billen mochten dichtknijpen bleven we goed op de been. Imara kon vanuit de kluts en op half aangeven van Iris d Jong de laatste treffer op het scorebord zetten. De meer dan fitte links half kon haar maanden hard trainen eindelijk een keer belonen met een doelpunt. De 4-0 eindstand was eigenlijk te mager voor het wedstrijdbeeld. Met nog 8 minuten spelen besloten we de wedstrijd te beëindigen. Waar Prinsenland al 10 minuten met 10 man speelde was er nog een ernstige blessure. Deze sportieve wedstrijd wilde we graag zo eindigen en in overleg met de scheidsrechter en aanvoerders werd er besloten af te blazen. Een gedroomde seizoenstart waar ze deze punten in ieder geval al niet meer af pakken. Met een wedstrijd tegen Asperen VR2 voor de deur gaan we ons best doen om onszelf hier zo goed mogelijk op voor te bereiden.

Na de wedstrijd was er een kort afscheid van Sanne W, die voor een langere tijd stage gaat lopen in het buitenland. Met een traktatie vanuit haar en een kleinigheidje vanuit ons zullen we haar gaan missen. Gelukkig komt ze hierna weer terug en dat we dan weer snel mogen genieten van haar op de velden. We wensen haar veel plezier daar en we denken aan je!!

Meiden van MO17/JO17 bedankt voor de steun vandaag!!!