Oosterhout 1

4e klasse C

21 oktober 2017 14:30

Onbekend

RFC had éém punt verzameld uit drie wedstrijden, een overwinning was dus zeer welkom! Door de nodige afwezigen zijn we in deze wedstrijd anders gestart dan normaal namelijk in een 1-4-4-2 opstelling. RFC begon wat afwachtend aan de wedstrijd en liet Oosterhout het spel maken.De verdedigers van Oosterhout hadden de handen vol aan de twee spitsen van RFC, Yordi Vissers en Habert Matte. En dat resulteerde na 11 minuten al voor een goal, Habbert Matte die een voorzet van Yordi Vissers binnen kopte. Het Bleef bij Oosterhout achterin wankelen en RFC kreeg nog meer mogelijkheden om de voorsprong uit te bouwen.

In de 32ste minuut was het weer raak voor RFC, Yordi Vissers die op kracht en doorzettingsvermogen de keeper twee keer omspeelde vervolgends de bal breed tikte was het weer Habert Matte die zijn tweede goal van de middag maakte. Oosterhout maakte het RFC in de eerste helft niet echt moeilijk, het rustsignaal werd bereikt met een 2-0 voorspong.

Na de rust ging Oosterhout op zoek naar de aansluitingstreffer, maar ze waren niet bij machten om RFC vandaag het moeilijk te maken. RFC kreeg zelf nog een paar kansjes om de voorsprong te vergroten dit bleef uit waardoor de 2-0 die al bij rust was bereikt de uitslag werd. RFC pakte de eerste overwinning van het seizoen, hopelijk krijgt dit komende zaterdag een vervolg wanneer ze de wedstrijd in Prinsenbeek tegen Beek Vooruit gaan spelen.

Doelverdediger Danny Link maakte deze middag zijn officiele debuut bij afwezigheid van Marc Verhagen die een wedstrijd geschorst was. Hij kan terug zien op een goede wedstrijd waarin hij de nul hield.