Inschrijven Jeugd onder 11 - www.rfc2017.nl

Inschrijven Jeugd onder 11

Inschrijven Jeugd onder 11

Jeugdkamp O10 en O11 teams
Zaterdag 18 en zondag 19 juni


Locatie:
RFC Sportcomplex

Het programma dat bol staat van sport, spel en plezier en als volgt is opgebouwd:

Zaterdag:

  • In de ochtend is het voor iedereen verzamelen om 09.30 uur bij RFC. De hele dag zit vol euke activiteiten voor alle deelnemers. Voor de jongste deelnemers (O7) eindigt de dag rond 17.00 uur. Zij mogen dan opgehaald worden bij de hoofdingang van het sportcomplex.
  • Wij vervolgen het programma dan met de overgebleven deelnemers. Een lekkere BBQ en onder andere voetgolf maken het programma van zaterdag voor de O8 en O9 deelnemers compleet. Rond 21.00 uur stopt het programma voor deze deelnemers en gaan zij thuis opladen voor het zondagprogramma.
  • Dan begint het avondprogramma voor de O10 en O11 deelnemers. De inhoud hiervan is nog een verrassing net zoals de eindtijd. Deze deelnemers overnachten onder begeleiding in grote legertenten op het RFC complex.

Mocht een O10 of O11 deelnemer voorafgaand aan het jeugdkamp besluiten om niet te blijven overnachten, dan kan het programma van de O8/O9 gevolgd worden. Wij verzoeken u dan om de deelnemer via de JO8/O9 inschrijving aan te melden.
Kosten zijn dan € 15,00  en de ouders/verzorgers dienen dan de deelnemer op zaterdag om 21:00 op te halen, om vervolgens om 9:30 op zondag weer aan te sluiten.


Zondag:

  • Zondagochtend 09.30 ontvangen we de O8 en O9 deelnemers weer op ons sportcomplex. Samen met de O10 en O11 deelnemers gaan zij strijden om de eretitel in het enige echte RFC Jeugdkamp Voetbaltoernooi.
  • Rond 13.00 uur sluiten we af na een gezamenlijke lunch en weten we wie zich een jaar lang RFC Jeugdkamp kampioenen mogen noemen.


Kosten voor dit kamp:

JO10 en JO11: € 25,00

Na het voltooien van de inschrijving wordt u direct doorgeleid naar een ideal betaling.  U kunt hier de door u gewenste bank selecteren en het betalingsproces afronden. Wij danken u voor de inschrijving!

note: Betaald is definitief aangemeld. Er vindt geen restitutie plaats bij afmelden zonder goede reden. Dit ter beoordeling van de organisatie 

Inschrijven jeugdkamp 2020 JO/MO 10/11

Dit formulier is niet meer actief
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!