De werkploeg heeft geen vakantie - www.rfc2017.nl

De werkploeg heeft geen vakantie

De werkploeg heeft geen vakantie

12 augustus 2022 8:15


In een periode dat de temperatuur regelmatig de 30 graden grens passeert en veel van onze leden genieten van hun vakantie, is de werkploeg volop in de weer op ons complex.

Het straatwerk rond het hoofdveld is al eerder door de aannemer opgeleverd en de nieuwe dug outs zijn geplaatst aan de overzijde van het veld. Momenteel zijn de mannen bezig om de nieuwe reclameborden te monteren aan het hekwerk. Het ziet er al fraai uit en over een paar weken moet het klaar zijn.

Daarnaast gaan de reguliere werkzaamheden natuurlijk ook gewoon door zoals het beregenen van de velden. Ook is gestart met het belijnen van de velden en dat is de eerste keer altijd een hele klus, omdat alles ingemeten moet worden.

Gelukkig krijgen ze zo af en toe hulp van mensen die vakantie hebben en dat is fijn want er moet veel gebeuren en de gemiddelde leeftijd van de vrijwilligers is rond de 70 jaar. Dus jong of oud, heb je in je vakantie nog een keertje tijd over, kom dan ’s ochtends naar het RFC complex om een handje te helpen.

collage_herinrichting_hoofdveld.jpg

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!