Upgrade hoofdveld - www.rfc2017.nl

Upgrade hoofdveld

Upgrade hoofdveld

28 juni 2022 13:00


Donderdagavond 16 juni is de volgende stap gezet in de upgrade van ons hoofdveld.

Sponsor Jan Knaap heeft samen met de werkploeg de oude dugouts gesloopt. Ook zijn alle tegels rond het veld eruit gehaald en in een container gegooid. De daken van de dugouts worden hergebruikt als vloer voor de nieuwe. Deze worden tegenover de tribune geplaatst en bieden plaatsen aan alle wisselspelers en de begeleiding van het elftal dat er op speelt.

Maandag de 20e is Hekbouw begonnen met het slopen van het oude hekwerk, dat nadat de werkploeg de borden en hoeklijnen eraf gehaald hadden. Tegelijkertijd is stratenmaker Van Hemert begonnen met het aanleggen van het nieuwe straatwerk, op de foto’s zie het begin en het eerste resultaat.

In de tussentijd worden alle reclameborden rond veld 4 verwijderd en als alles gereed is rond veld 1 weer opgehangen. Tegen die tijd zal de hulp van de leden ingeroepen worden dit is zeer veel werk, 300 meter hoeklijn en zo’n slordige 80 borden moeten geplaatst worden. Vanaf 4 juli wordt het hekwerk geplaatst, waarna wij gelijk aan de gang kunnen met de hoeklijnen en de borden.

collage_upgrade_hoofdveld_juni_2022.jpg

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!