Huishoudelijke mededelingen nieuw seizoen - www.rfc2017.nl

Huishoudelijke mededelingen nieuw seizoen

Huishoudelijke mededelingen nieuw seizoen

27 augustus 2021 8:30

Martin van der Pluijm

Beste leden,
We hebben lang moeten wachten om weer wedstrijden te mogen voetballen, maar inmiddels mogen we weer. Helaas nog wel met beperkingen, maar wél op onze nieuwe accommodatie.

Hieronder een korte opsomming van de huidige beperkingen en wijzigingen als gevolg van de nieuwe accommodatie:

  • Voor de kantine gelden de ‘normale’ horecaregels, dus zitten op de beschikbare stoelen, anderhalve meter afstand houden van elkaar, etc. (volledigheidshalve vindt u hier de informatie van de rijksoverheid: Coronavirus en de horeca | Coronavirus COVID-19 | Rijksoverheid.nl).
  • Publiek langs de lijn is welkom, maar ook op anderhalve meter van elkaar.
  • Entertainment is nog niet toegestaan op het complex, de geluidsboxen kunnen dus thuisblijven vanwege de huidige COVID beperkingen.
  • Wilt u iets bestellen uit de snoepautomaat of onze keuken, dan kunt u alleen nog pinnen. Het is niet meer mogelijk om contant te betalen aan de snoepautomaat of bij onze keuken. De snoepautomaat is voorzien van een pinautomaat en ook in de keuken is een (vaste) pinautomaat beschikbaar. Aan de bar kunt u zowel pinnen als contant betalen.
  • Nieuw is ook statiegeld op plastic flesjes (zoals AA Drinks). Wanneer u de lege flessen inlevert bij RFC, krijgt u geen statiegeld terug. Wilt u de flesjes niet mee naar huis nemen, er zijn aparte containers waar u de lege flesjes kunt achterlaten.
  • En niet vergeten: het hele complex is ROOKVRIJ!

Dit weekend is het nog relatief rustig, we zullen dit weekend gebruiken om (de naleving van) de regels te evalueren en bijstellen waar nodig voor de komende weken wanneer de bekerwedstrijden en competitiewedstrijden weer beginnen.

Niet gewijzigd is het feit dat de accommodatie nog steeds wordt gerund door vrijwilligers, heb daarom respect voor deze kanjers.

Bij voorbaat dank voor je medewerking, en laten we er een mooi seizoen van maken met elkaar.

Veel voetbalplezier,

Bestuur RFC.
Bron: Bestuur RFC
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!