Bestuursnieuws - www.rfc2017.nl

Bestuursnieuws

Bestuursnieuws

Mickey Hoogmoed nieuwe hoofdtrainer RFC 2

25 januari 18:00  Met trots kunnen we melden dat met ingang van volgend seizoen Mickey Hoogmoed de nieuwe trainer is van ons 2e elftal. Hij volgt Henk Stok op, die na dit seizoen stopt als trainer.meer »

457x gelezen

Kerstgroet RFC

24 december 16:00  We willen al onze leden, vrijwilligers, sponsors en supporters fijne feestdagen toewensen!meer »

292x gelezen

Wie fluit er vandaag?

26 september 11:30  Wekelijks wordt deze vraag gesteld bij menig voetbalvereniging, zo ook bij RFC. Om die reden is een scheidsrechterscommissie in het leven geroepen, die de clubarbitrage verder vorm zal gaan geven. meer »

457x gelezen

Jeugdopleiding RFC krijgt vorm!

21 april 19:30  In de afgelopen jaren waren we met elkaar vooral gericht op een waardevolle samensmelting van twee voormalige mooie voetbalclubs en tegelijkertijd met de realisatie van een prachtige nieuwe accommodatie op ons sportcomplex te Raamsdonksveer. Een grote stap in de verdere toekomstplannen van RFC. meer »

702x gelezen

Nieuws voetbalzaken

24 maart 9:30  Afgelopen periode is er achter de schermen hard gewerkt om de organisatie rondom Voetbalzaken binnen RFC opnieuw vorm te geven. meer »

994x gelezen

Berichtgeving van de KNVB 26 januari

27 januari 8:00  Na aanleiding van de aangepaste Corona maatregelen zijn er met ingang van vandaag ruimere mogelijkheden om te sporten. meer »

532x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!