Aankondiging ALV - www.rfc2017.nl

Aankondiging ALV

Aankondiging ALV

9 september 2020 21:30


De jaarlijkse Algemene Ledenvergadering wordt dit jaar gehouden op maandag 26 oktober.

We maken deze keer gebruik van Zalencentrum Boelaars, omdat we hier de beschikking hebben over meer ruimte en de Corona regels beter kunnen naleven. De zaal gaat open om 19.30 uur en de vergadering start om 20.00 uur. In verband met het beperkte aantal plaatsen dient u zich vooraf aan te melden. Nadere informatie hierover volgt.

Op de agenda staan de vaste onderwerpen, zoals het verslag van het bestuur, de verkiezing van bestuursleden en wordt de financiële positie van de vereniging toegelicht. Naar aanleiding van de vorige ALV en de discussie die toen gevoerd is, geven we onze leden de mogelijkheid om ook zelf agendapunten aan te dragen. Hiervoor dient u voor 19 september 2020 een mail sturen naar secretaris@rfc2017.nl met een onderbouwing welk punt u op de agenda wilt hebben. U wordt vervolgens uitgenodigd in de bestuursvergadering van 21 september 2020 om hierover van gedachten te wisselen met het bestuur. Vervolgens wordt de definitieve agenda door het bestuur vastgesteld en begin oktober gepubliceerd op de website en gemaild naar de leden.

Met betrekking tot de samenstelling van het bestuur komen volgens het rooster van aftreden de functie van voorzitter en bestuurslid voetbalzaken vacant. Gerben van Herwijnen heeft aangegeven zich verkiesbaar te stellen voor een tweede termijn als voorzitter. Dit geldt niet voor Marco Peters, die besloten heeft om zich niet verkiesbaar te stellen.  

Tevens dient de functie bestuurslid Activiteiten door het tussentijdse vertrek van Jaco Bras opnieuw ingevuld te worden. Hiervoor heeft Martijn Snijders zich aangemeld en hij stelt zich verkiesbaar. De functie van Jeugdvoorzitter is het afgelopen seizoen door Peter van Zelst op interim basis ingevuld. Voor de functie van Jeugdvoorzitter heeft Jim Pawirodikromo zich kandidaat gesteld.  

Voor drie van de vier functies is er dus al een kandidaat, alleen voor de functie van Voetbalzaken nog niet. Conform de statuten kan ieder lid zich uiteraard verkiesbaar te stellen voor één van de vier vacante bestuursfuncties. Heb je interesse meld je dan uiterlijk 5 oktober 2020 bij de secretaris (secretaris@rfc2017.nl of 06-44220592).

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!