Seniorennieuws

Indelingen seizoen 2021/ 2022

9 juli 9:00  De eerste indelingen (senioren Categorie A) zijn door de KNVB gecommuniceerd en zijn ook via Voetbal.nl terug te vinden. meer »


Nieuwe assistent bij Zaterdag 1

4 juni 19:45  Vanaf het volgende seizoen is Dion van der Pluijm de nieuwe assistent trainer van RFC Zaterdag 1. Hij neemt het spreekwoordelijke stokje over van Wim van den Oort, die helaas moet stoppen omdat zijn fysieke gesteldheid dit niet meer toelaat.meer »


35+ intro avond op 11 juni

26 mei 9:15  7x7 voetbal voor routiniersmeer »


"RFC-NAC, het moet vooral een hele leuke voetbalavond worden”

22 juni 10:00  In de gemeente Geertruidenberg zijn er veel NAC-fans die om het weekend in het Rat Verlegh Stadion zitten. Op dinsdagavond 2 juli kunnen die fans te voet naar een wedstrijd van de Parel van het Zuiden. NAC speelt in de voorbereiding op het nieuwe seizoen dan een oefenwedstrijd tegen een mixteam van de twee eerste elftallen van RFC.meer »


Vrijwilligersbijdrage incasseren

22 januari 20:30  Zoals in het fusievoorstel is opgenomen, tijdens algemene ledenvergaderingen is goedgekeurd door de leden en op meerdere momenten gecommuniceerd met onze leden, gaan we de vrijwilligersbijdrage incasseren bij de leden die hun vrijwilligersuren niet (volledig) uitgevoerd hebben.meer »


Hoofdtrainer Mo Duzgun verlengt bij RFC

11 januari 7:00  Mo Duzgun gaat verder als hoofdtrainer van onze beide eerste elftallen. RFC is tevreden over de samenwerking tot nu toe. We zien voldoende groeimogelijkheden voor onze selectieteams onder zijn verantwoordelijkheid.meer »


Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!