Jeugdnieuws

RFC start jeugdplatform

Vandaag, 14 april 12:00  "Elk nadeel heb z'n voordeel", zoals Johan Cruijff ooit heeft gezegd. Het huidige seizoen wordt gekenmerkt door Coronamaatregelen. Dit zorgt ervoor dat we bij RFC de laatste tijd veel intern gericht zijn, en dat heeft ook zo zijn voordelen. Zo start het Jeugdbestuur vanaf aankomend seizoen met een nieuw initiatief: een Jeugdspelersraad! Om dit initiatief goed te lanceren bij de start van het nieuwe seizoen, beginnen de voorbereidingen nu al. En zoals de naam al doet vermoeden, heeft de jeugd daar een grote rol in.meer »


Vacature lid Jeugdcommissie

9 april 16:45  Ben jij een organisatorische duizendpoot die houdt van de mix organiseren & aanpakken? Dan zijn wij op zoek naar jou! meer »


Zeer geslaagde bootcamp JO9

1 april 15:30  Afgelopen zaterdag hebben de J09-spelers deel genomen aan een bootcamp.meer »


Niels Lasterie naar NAC!

31 maart 16:00  Afgelopen maanden hebben zowel Pepijn Houweling als Niels Lasterie stage gelopen bij NAC.meer »


RFC Jeugdkampen 2021 UPDATE!

14 maart 12:15  Beste ouders en vrijwilligers, Hoop doet leven!! Ondanks de huidige beperkingen zijn wij positief gestemd over de mogelijkheid om dit jaar de RFC Jeugdkampen te kunnen organiseren, passend binnen de dan geldende maatregelen. Om dat tegen die tijd ook daadwerkelijk te kunnen realiseren, zijn we inmiddels met virtuele meetings begonnen met de voorbereidingen.meer »


Start Tikkie Takkie

10 maart 18:15  Op 31 maart gaan we Corona-proof weer van startmeer »


Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!