Jeugdkamp O12 t/m O15 - www.rfc2017.nl

Jeugdkamp O12 t/m O15

Jeugdkamp O12 t/m O15

27 juni 2022 18:45


Het RFC Jeugdkamp is een jaarlijks event waar zo'n 200 kinderen van de O7 t/m O15 jeugd met sport, spel en plezier het voetbalseizoen traditioneel afsluiten. Ook dit seizoen was dit weer mogelijk gemaakt dankzij inzet van vrijwilligers en steun van de volgende sponsoren: Hoppenbrouwers Techniek, Bloemsaat Fysio in beweging, AH van Gameren, Jumbo, Leen Bakker Oosterhout, Bouwbedrijf Heesters , Boelaars Zalencentrum en Jurgen Havermans

De organisatie kijkt dankbaar en tevreden terug op een zeer geslaagd jeugdkamp.

Voor de oudste jeugd (O12 t/m O15) begon het kamp op vrijdagavond 10 juni. Rond de klok van 17h kwam iedereen aan op het RFC complex. Sommigen hadden een schoolkamp nog vers in de benen zitten, maar dat hield hen niet tegen om direct door te komen. Bij binnenkomst werd de slaapplek voorbereid in de grote legertenten (O12 /O13) óf werd een eigen tentje opgezet (O14 / O15). Eenmaal geïnstalleerd werd er natuurlijk vrijuit gevoetbald op het hoofdveld of op het Pannaveldje (sponsor bedankt!).

Vrijwilligers hadden in de tussentijd de BBQ aangestoken en na een voedzame maaltijd was het tijd voor het avondprogramma. De jeugd werd ingedeeld in teams en voorgsteld aan hun teambegeleider. Op veld 2 was een battle field arena voor het lasergamen gemaakt en de kantine was omgetoverd tot een heus Las Vegas-casino. In de pauze kon de jeugd de spanningen van zich afschudden met een vakkundig gedraaide suikerspin van Sam of zakje vers gebakken popcorn van Sjoerd.

Het avondprogramma werd vervolgd door (uiteraard) een flinke dosis discomuziek van DJ Maik en Glow-in-the-dark voetbal wat voor een schitterend schouwspel zorgde. De stoere O12 t/m O15 jeugd was natuurlijk niet naar het kamp gekomen om te slapen, maar uiteindelijk werd het toch stil op het RFC complex. Buiten het tijdig laten annuleren van een maaltijd-bezorging heeft de nachtploeg verder niet in hoeven grijpen.

Het ontbijt kwam natuurlijk voor de jeugd veel te vroeg, maar uiteindelijk zat iedereen toch aan de ontbijttafel. Na de boterham kon de Sport & Spel dag beginnen! Een 6-kamp werd door de verschillende teams met wisselende energieniveaus afgewerkt. Paniek ontstond toen bleek dat de groene zeep op was (gemaakt) bij de buikschuifbaan. Gelukkig wisten enkele vrijwilligers dit snel op te lossen door het schap van maar liefst 3 supermarkten volledig leeg te trekken.  Excuses aan de inwoners van Raamsdonksveer die op die dag thuis een poetsbeurt hadden ingepland ;-) Met de lunch kreeg de jeugd nog de uitdaging om de gehele voorraad knakworsten op te eten (nét niet gelukt) en bracht de ijsco-wagen nog een verkoelend bezoek aan RFC. Het Rode Draad spel zorgde vervolgens ook nog voor spannende momenten en uiteindelijk werd het RFC Jeugdkamp tegen 16h afgesloten met een prijsuitreiking (sponsor bedankt!) en kon iedereen moe maar voldaan naar huis toe. Natuurlijk mogen de foto's niet ontbreken en zijn hieronder toegevoegd. In het (besloten) foto-archief van het jeugdkamp op onze website zullen uiteindelijk alle foto's opgenomen worden.

collage_jeugdkamp_bovenbouw.jpg

Bedankt aan alle deelnemers, vrijwilligers, sponsoren en leveranciers die een rol hebben gehad bij de organisatie en uitvoering van het RFC Jeugdkamp. Tot volgend seizoen !

Sportieve groet

Organisatie RFC Jeugdkampen

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!