Kampioenschap MO13 - www.rfc2017.nl

Kampioenschap MO13

Kampioenschap MO13

22 mei 2022 14:15


Op 21 mei heeft de MO13 het kampioenschap behaald.

De uitwedstrijd tegen Wilhelmina MO13-1 uit Den Bosch stond gepland op 21 mei en wat was het een spannend begin van deze kampioenswedstrijd! Al staan de meiden van de MO13 al lange tijd met stip bovenaan, de spanning was om te snijden. RFC MO13 schoot uit de startblokken met een snelle treffer, echter Wilhelmina maakte na een paar minuten al de gelijkmaker. Hierna werd het zelfs 2-1 voor Wilhelmina maar de meiden van RFC stroopten de mouwen op en kwamen terug! De motiverende woorden van trainsters Yara en Salma en wat tactische aanpassingen zorgden ervoor dat de speelsters scherper werden en meer gingen samenspelen. Het spel werd steeds feller en beter! Mila keepte met meer vertrouwen, achterin werd stevig verdedigd, de middenvelders domineerden en de aanvallers pakten de kansen die ze kregen en vol energie werd het ene na het andere doelpunt gemaakt! Met een eindstand van 4-13 won de MO13 van RFC ook deze wedstrijd weer vol overtuiging en het kampioenschap voor de meiden is een feit!

Het kampioensfeest barste los met vuurwerk, fakkels, muziek, champagne en ook nog een mooie trofee voor iedere speler. Bij aankomst op het RFC complex werd er met fakkels een erehaag gevormd door familieleden, clubleden en het voltallige VR1 team voor de meiden en hun begeleiders. Na afloop samen friet eten, maakte het feest compleet het was een geweldige dag voor de meiden!

MO13_kampioen_21-5-2022.jpeg


Dit team is niet alleen gezellig, maar toont ook echt inzet en goed voetbal. Het is een hele knappe prestatie om voor tweede keer achter elkaar ongeslagen kampioen te worden. Dit elftal belooft een mooie toekomst voor het meiden/damesvoetbal binnen RFC. Naast alle lof richting de speelsters natuurlijk ook een heel dik compliment richting Els van de Westen die als teamleidster ervoor zorgt dat alles rondom het team en de wedstrijden tot in de puntjes geregeld is. De trainsters Yara Havermans en Salma Amrani die het hele seizoen dit team in weer en wind getraind hebben, speelsters hebben voorzien van speladvies/tips/trics en ervoor gezorgd hebben dat alle speelsters verder gegroeid zijn in hun ontwikkeling als voetbalster. Dames bedankt!


Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!