Jeugdopleiding RFC krijgt vorm! - www.rfc2017.nl

Jeugdopleiding RFC krijgt vorm!

Jeugdopleiding RFC krijgt vorm!

21 april 2022 19:30


In de afgelopen jaren waren we met elkaar vooral gericht op een waardevolle samensmelting van twee voormalige mooie voetbalclubs en tegelijkertijd met de realisatie van een prachtige nieuwe accommodatie op ons sportcomplex te Raamsdonksveer. Een grote stap in de verdere toekomstplannen van RFC.

De focus zal de komende periode meer gericht zijn op voetbalzaken en de ontwikkeling van onze jeugd! Dat doen we gedegen, gestructureerd, met een duidelijke visie die toekomstbestendig is. Dat is begonnen met het opzetten van een solide organisatie die verantwoordelijk is voor het voetbaltechnisch beleid binnen RFC, te weten de Voetbal Technische Commissie (VTC). In deze commissie hebben wij mensen bereid gevonden, zitting te nemen die onder andere de jeugdopleiding van RFC naar een ‘next level’ gaan brengen.

De VTC bestaat namelijk uit zes personen met veel kennis en expertise op voetbaltechnisch beleid, het succesvol implementeren van technisch beleid en met een groot netwerk in onze directe omgeving. Sommigen hebben zelf op hoog niveau gevoetbald of zijn hoofdtrainer van eerste seniorenteams (geweest). Als bestuur zijn we er dan ook trots op dat deze mooie mix van mensen onze jeugdopleiding nieuw elan wil brengen. Daarin werken zij nauw samen met het hoofdbestuur en de jeugdcommissie.

De aandacht is daarbij niet alleen gericht op het opleiden van onze jeugdleden, maar ook op het opleiden van trainers en het samenwerken met gediplomeerde trainers. Naast acties voor de lange termijn is de VTC overigens al enkele weken geleden gestart met de voorbereidingen voor het nieuwe seizoen. Dus niet stilzitten, maar doorpakken met iedereen die onderdeel wil zijn van een gouden toekomst.

Op ons prachtige sportpark is er bij RFC nog voldoende ruimte voor groei in leden en voldoende ruimte voor voetbaltechnische trainingen en clinics. Dus wil jij graag voetballen, begeleid worden door deskundige trainers en je verder ontwikkelen als voetballer of voetbalster; meld je dan aan bij RFC!

Over de missie en visie van ons opleidingsbeleid gaat de VTC vóór het zomerreces 2022 nog om tafel met alle jeugdtrainers. Kortom, op dit moment drukke tijden voor de VTC. Wij houden u op de hoogte over deze positieve ontwikkelingen!

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!