Gezellige avond voor onze jeugdtrainers en -leiders over betere prestaties en sterkere club! - www.rfc2017.nl

Gezellige avond voor onze jeugdtrainers en -leiders over betere prestaties en sterkere club!

Gezellige avond voor onze jeugdtrainers en -leiders over betere prestaties en sterkere club!

19 februari 2022 12:15

Jim Pawirodikromo

Speciaal voor trainers en leiders van O13 t/m O19 teams. Betere prestaties. Minder incidenten. Minder kinderen die afhaken. En meer plezier voor jou als trainer of leider. Daarover gaat de humoristische theatervoorstelling ‘Dat schiet lekker op zo!’, die op woensdag 16 maart aanstaande bij onze club in de kantine te zien is. Meld je nu aan op www.positiefcoachen.nl/voorstellingen/rfc want dit mag je niet missen.

In de voorstelling zien we een coach die een positievere aanpak probeert bij de jeugdige sporters die hij onder zijn hoede heeft (waaronder zijn eigen zoon!). Want dat zou goed werken, heeft hij gehoord. Maar in de praktijk blijkt dat nog niet zo makkelijk te zijn…

Deze voorstelling is van stichting Positief Coachen, bekend van o.a. ‘Wel winnen, hè!’, en wordt omarmd door NOC*NSF.

De uitvoering op woensdag 16 maart aanstaande is voor al onze trainers en coaches (maar is ook leuk en interessant voor onze bestuurs- en commissieleden). Het vindt plaats in onze eigen kantine. De inloop is vanaf 19.15 uur, de voorstelling zelf is van 19.30 tot 20.45 uur (zonder pauze).

De toegang is normaal €15, maar dankzij subsidie dit keer gratis. Wel moet je je van tevoren aanmelden. Dat kun je snel en gemakkelijk doen via www.positiefcoachen.nl/voorstellingen/rfc. Daar is ook meer informatie te vinden, zoals de trailer.

Tot woensdag 16 maart! En uh…. vraag aan andere trainers en coaches of zij ook meegaan, dan maken we er een gezellige avond van met z’n allen.

Trailer: Positief Coachen

Bron: jeugdvoorzitter
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!