Tikkie Takkie najaar 2021 - www.rfc2017.nl

Tikkie Takkie najaar 2021

Tikkie Takkie najaar 2021

18 oktober 2021 19:15


Volop plezier bij de jongste jeugd

In augustus 2013 zijn wij met een 5-tal enthousiaste leden gestart met Tikkie Takkie. Telkens een keer in het voorjaar en een keer in het najaar. Natuurlijk zijn wij in 2017 met evenveel plezier doorgegaan onder de gezamenlijke vlag van RFC. Heel veel van de kinderen, die de afgelopen jaren bij Tikkie Takkie zijn begonnen, zien wij op zaterdag met veel plezier terug in de jeugdteams van RFC.

Dit jaar konden we met Tikkie Takkie op woensdag 8 september gelukkig weer aan de trainingen beginnen zonder al te veel beperkingen i.v.m. corona. Ook konden we eindelijk gebruik maken van de nieuwe accommodatie bij RFC. Alweer 6 trainingen zitten erop voor de 24 kinderen bij Tikkie Takkie met zo ongeveer alle weertypen welke we kunnen bedenken. De ene keer een fijn zonnetje en de volgende keer een buitje van anderhalf uur, maar ook die keer waren er nog altijd 14 doorzetters aanwezig.

Tikkie_Takkie_najaar_2021.jpg


10 november zullen we de najaar sessie weer afsluiten met de traditionele wedstrijd tussen de deelnemertjes en hun ouders. Na afloop wacht dan de uitreiking van de diploma’s en een verdere verrassing?

Komend voorjaar gaan we er alvast vanuit dat er weer de nodige aanmeldingen gaan komen, voor informatie kunt een mail sturen naar Tikkie-Takkie@rfc2017.nl
Tikkie Takkie is bestemd voor jongens en meisjes van 4 en 5 jaar welke op een speelse manier kennis willen maken met de voetbalsport. De trainingen worden gehouden op woensdagmiddag van 14.00 tot 15.00 uur op het complex van RFC en staan onder leiding van 4 oud-spelers.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!