Wisseltje voor team jeugdbestuur - www.rfc2017.nl

Wisseltje voor team jeugdbestuur

Wisseltje voor team jeugdbestuur

8 juli 2021 18:30


Nog net voordat we met zomervakantie mogen, zijn er nog wat ontwikkelingen in het team van het jeugdbestuur. Graag informeer ik iedereen die actief is in de jeugdafdeling van onze club en andere geïnteresseerden.

Publiekswissel

Ferry Lasterie heeft vanaf aankomend seizoen geen voetballende kinderen meer bij RFC. De kinderen hebben andere sporten verkozen boven het voetbal óf zijn gecontracteerd door een BVO(!).  We gunnen het Ferry en zijn gezin natuurlijk, maar vinden het jammer voor ons team.

Afgelopen seizoen hebben we genoten van Ferry z'n kijk op jeugdzaken, zijn inzet voor een rookvrije sportomgeving en het warme onthaal dat hij nieuw aangemelde kinderen en hun ouders gaf vanuit jeugd@rfc2017.nl en de telefoon natuurlijk. Ferry … we gaan je missen !

Wissel_1.jpg

Ingebrachte speler

Gelukkig is de inzet van het gehele team van het jeugdbestuur in het seizoen '20 / '21 anderen ook opgevallen. Het seizoen zijn we van start gegaan met Dorien van Strien en Nathalie van Achterberg. Tijdens de transferperiode is het gelukt om het team uit te breiden met Richard Hendriks, Marjo van Dijk en Nick Mischinger. Met het oog op het nieuwe seizoen is recent opnieuw een topspeler vastgelegd.

Niemand minder dan Coen van Wanrooij (ja inderdaad, de trainer van O16-1) versterkt het jeugdbestuur met onmiddellijke ingang. We verwelkomen Coen en kijken uit naar de zaken die hij gaat oppakken binnen en vanuit het team.

Wissel_2.jpg

Klaar voor '21 / '22

In een bijzonder seizoen is het gelukt om het team uit te breiden naar 7 personen met elk een eigen werkgebied. Het jeugdbestuur kijkt uit naar de start van het nieuwe seizoen. Voor het nieuwe seizoen zijn al veel ideeën om samen met de JTC door te pakken met het verder verstevigen van onze mooie jeugdafdeling.

Succes nog even met de laatste paar weken school of werk, geniet van een fijne zomervakantie en tot in het nieuwe seizoen !

 

Jim Pawirodikromo

Trotse jeugdvoorzitter

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!