RFC Voetbalbank

RFC Voetbalbank

13 oktober 2021 7:00

Jim Pawirodikromo

Bij RFC zijn wij heel blij met de ondersteuning van onze huidige vrijwilligers. Wij willen graag nog meer leden betrekken bij onze club. Voor iedereen is er namelijk wel een taak weggelegd. Daarom willen wij een zo’n breed mogelijke groep van ouders/leden mobiliseren zodat zoveel mogelijk mensen hulp kunnen bieden

Het gaat voornamelijk om duidelijk omschreven en afgebakende korte klussen zoals bijvoorbeeld spelbegeleiding, opruimen, schoonmaken, helpen bij toernooien of bij het voorbereiden van een kamp. Het vervangt niet het huidige vrijwilligerssysteem maar is een aanvulling op ad-hoc hulpvragen. Hoe we dit gaan doen? Doormiddel van een whatsappgroep genaamd De Voetbalbank. Zo bereiken wij op een snelle manier veel leden tegelijkertijd.

Whatsapp groep voor vrijwilligers

Het is tegenwoordig mogelijk om een speciale groep aan te maken waarin alleen de beheerders berichten kunnen posten. Geen honderd berichtjes per dag dus maar alleen wanneer iemand een nieuwe klus of vraag plaatst. De beheerders, voornamelijk voorzitters van verschillende commissies, worden benoemd door het bestuur. Zet je zelf dus op deze Voetbalbank en geef zelf aan wanneer je wilt ingezet worden als er een taak vrijkomt. Het is geen verplichting om op de bank plaats te nemen maar indien je tijd en zin hebt kan je dus gewisseld worden.

Hoe werkt het?

Een taak wordt in de whatsapp groep geplaatst. Als je wil helpen met bijvoorbeeld een bestuursdienst, dan neemt je contact op met diegene die de hulpvraag heeft gesteld. Bij voldoende aanmeldingen geeft de beheerder aan dat de taak is ingevuld. Na het volbrengen van de taak kan er natuurlijk altijd een leuke foto in de whatsappgroep geplaatst worden van het bereikte resultaat.

Meer vrijwilligers = meer leuke activiteiten

Ook je steentje bijdragen aan de club? Hoe meer ouders en leden zich inzetten ook buiten hun teams, hoe beter voor ons allemaal. Samen zijn we RFC. Meld je daarom aan voor de whatsapp groep.

Via dit formulier kun je jouw contactgegevens opgeven. Je wordt dan z.s.m. in de whatsapp-groep toegevoegd.

Bron: Bestuur RFC
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!