Steun RFC

Steun RFC

14 september 2021 8:00


Voor alle mensen die RFC een warm hart toedragen is het nog nooit zo gemakkelijk geweest om onze mooie club te steunen.

Dit kan de aankomende periode op een drietal manieren.

Voetbalpassie

Voetbalpassie.pngDe Albert Heijn is in samenwerking met de KNVB de actie Voetbalpassie gestart. De vaste bezoekers van Albert Heijn Van Gameren en van de RFC kantine hebben de promotiematerialen het afgelopen weekend vast al wel gezien. Hier leest u de achtergrond van deze actie.

Het afgelopen seizoen was niet gemakkelijk, het amateurvoetbal stond door corona voor een groot deel stil. Een groot gemis voor iedereen die wekelijks op
en om de velden van de ruim 3.000 amateurverenigingen geniet van voetbal. En bovendien goed merkbaar in de clubkas. Om clubs financieel een steuntje in de rug te bieden, introduceert de KNVB samen met Albert Heijn het nieuwe spaarprogramma Voetbalpassie.

Voetbalpassie werkt heel simpel. Van 13 september tot en met 3 oktober kun je door boodschappen te doen bij Albert Heijn Voetbalpassiepunten sparen in de AH-app. Deze punten zitten op een groot aantal deelnemende producten. Met een volle digitale spaarkaart kan iedereen zijn of haar favoriete amateurclub in Nederland steunen. En deze financiële bijdrage kan behoorlijk oplopen! Kies in de AH-app jouw club en sparen maar.

Bij RFC hebben we nog een aantal wensen om de nieuwe accommodatie aan te kleden. Bijvoorbeeld met buitenmeubilair zodat onze supporters vanaf het terras of langs de lijn de wedstrijd van hun favoriete team kunnen volgen. Dus door boodschappen te doen bij AH geef je een steuntje in de rug. 

Spaar je club gezond

Bij Plus Raamsdonksveer/ Geertruidenberg is de actie “Spaar je club gezond” gestart, waarbij verschillende verenigingen uit de gemeente deel kunnen nemen. Een totaalbedrag van € 8.750 is beschikbaar en wordt onder de deelnemende verenigingen verdeeld.

De Plus kondigt deze actie als volgt aan. “Als meest verantwoorde supermarkt staan we klaar voor onze buurt. Daarom kunnen klanten vanaf nu gaan sparen voor clubs en verenigingen in hun buurt. Met deze spaaractie gaan we duizenden clubs en verenigingen een (financieel) steuntje in de rug geven. Doe mee en spaar je club gezond!”

Van 5 september t/m 13 november ontvang je bij elke 10 euro aan boodschappen en bij geselecteerde actieproducten een sponsorpunt. Dit is een voucher met een unieke code. Deze unieke code kun je activeren op de actiesite en vervolgens bepaal je zelf aan welke club of vereniging je de sponsorpunt(en) schenkt. Van voetbalclub tot breiclub, jij mag het zeggen. Hoe meer sponsorpunten je spaart, hoe meer euro's dat oplevert voor de kas van jouw club! Lukt het je niet om de sponsorpunten te activeren, dan kun je ze ook bij RFC afgeven.

Grote Club Actie

De maand september is traditiegetrouw de maand waarin de Grote Clubactie van start gaat. Ook dit jaar doet RFC daar aan mee en gaan onze leden op pad om de loten te verkopen.

Dit jaar kan er vanaf zaterdag 18 september 2021 worden gestart met de verkoop van de loten van de Grote Clubactie. De loten kosten € 3,00 per stuk en van ieder verkocht lot krijgt RFC € 2,40 (80%) en dat geld kunnen we als club goed gebruiken. We hebben nog wensen voor wat betreft de afwerking van het terras en een speeltuin.

Verkoop jij de meeste loten dan wacht er voor jou een mooie prijs! We gaan er vanuit dat iedereen zijn best gaat doen om de Grote Clubactie tot een groot succes te maken voor onze vereniging. Uiterlijk 17 oktober dienen de ingevulde boekjes weer ingeleverd te zijn.

Wilt u RFC steunen koop dan een lot bij één van de RFC leden!

 

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!