Nieuwe Technische Commissie damesvoetbal

Nieuwe Technische Commissie damesvoetbal

19 mei 2021 20:15


Marleen Joore en Kimberley Vermeij gaan zich inzetten voor het damesvoetbal bij RFC

Binnen RFC voetballen er al veel dames en meisjes en we willen graag een volgende stap zetten! Het bestuur is dan ook erg blij dat Marleen en Kimberley de nieuwe technische commissie dames gaan vormen. Twee ervaren en kundige dames, die zich exclusief gaan bezig houden met het beter faciliteren en organiseren van de damestak binnen RFC!

Marleen en Kimberley hebben vele jaren ervaring als speelster op eredivisie niveau bij onder meer Willem II, ADO Den Haag, Lierse SK en laatste jaren speelden zij bij Ter Leede, ook een begrip in damesvoetbal in Nederland. Hierdoor kennen zij natuurlijk het klappen van de zweep en weten ze erg goed wat voor faciliteiten en activiteiten er opgezet moeten worden om het damesvoetbal binnen RFC nadrukkelijker op de kaart te gaan zetten en te laten groeien in hopelijk kwaliteit en kwantiteit, prestatief en recreatief!

Marleen_en_Kimberley.png

Marleen & Kimberley met de kampioensschaal van de Eredivisie en een goede bekende in het midden.

Er zijn al vele ideeën voor activiteiten zoals uitnodigen gasttrainers/sters, blessurepreventie avond en leuke team activiteiten voor de gehele damesafdeling. Er zal ook een speelsters raad opgezet worden met deelnemers uit alle elftallen, die tezamen met de TC dan ook weer gaan brainstormen over het reilen en zeilen binnen de damesafdeling om zodoende nog meer ideeën en enthousiasme te krijgen.

Vanaf het seizoen ‘21/’22 zal de damesafdeling bestaan uit MO17, VR1 en VR2. Ook MO17 zal dus onder de paraplu van de technische commissie damesvoetbal komen te hangen. De leeftijd onder 17 blijft tevens onderdeel van de jeugdstructuur.  We hopen met deze 3 elftallen en de nieuwe structuur snel te gaan groeien in aantallen, zodat we zowel prestatief als recreatief iedereen op haar gewenste niveau kunnen laten spelen met veel voetbalplezier!

Binnenkort volgt er meer nieuws over de activiteiten en plannen die zij samen met de trainers en leiders op zullen gaan zetten!

Sportieve groet

Helco Sala, Bestuurslid voetbalzaken

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!