Lid worden

Leuk dat je interesse hebt om bij RFC te komen voetballen. Wil je eerst vrijblijvend meetrainen, voordat je je aanmeldt? Geen probleem!

Proeftraining

Je kunt bij ons geheel vrijblijvend 4 proeftrainingen volgen. Jouw interesse voor proeftrainingen kun je ons laten weten door een e-mail te sturen naar:

  • ledenadministratie@rfc2017.nl als 18 jaar of ouder bent
  • jeugd@rfc2017.nl als je 17 jaar of jonger bent.

We zorgen er dan voor dat je informatie ontvangt over waar, wanneer en bij wie je verwacht wordt voor jouw eerste proeftraining.

Aanmelden

Als je lid wilt worden van RFC is het belangrijk dat je kennis hebt genomen van een aantal belangrijke teksten: het Statuut Normen en Waarden, het Vrijwilligersbeleid, het Privacy beleid en het Kennismakingsdocument. Bij RFC hebben we normen en waarden hoog in het vaandel staan. Daarnaast wordt van ieder lid verwacht dat hij zich vrijwillig inzet voor de vereniging. Via een online planning kun je zien voor welke vrijwilligerstaken je kunt aanmelden.

Het inschrijfformulier vind je hier

Het lidmaatschap is pas van kracht bij een volledig ingevuld aanmeldingsformulier en zodra het inschrijfgeld van € 5,- is overgemaakt op rekeningnummer NL25 RABO 0115 6160 39.

Voetbalzaken

RFC deelt pupillen en junioren in op basis van hun geboortejaar en volgt hiermee de richtlijnen van de KNVB . RFC beschikt over zowel jongens/heren als meisjes/damesteams. Voor meisjes is het dus ook mogelijk om met leeftijdgenoten in een apart team te voetballen. Alle jeugdteams trainen twee keer in de week, met uitzondering van de JO7.

Voor de allerjongste jeugd (van 4 tot 6 jaar) is er de mogelijkheid om via Tikkie Takkie al kennis te maken met de voetbalsport. 

Overige activiteiten

Buiten het voetbal worden er verschillende activiteiten georganiseerd. Variërend van een Sinterklaasavond voor de jongste jeugd tot een Jeugdkamp en zaalvoetbaltoernooi voor de oudere jeugd. Ook voor de senioren worden er activiteiten georganiseerd zoals een voetbalquiz, darttoernooi of seizoensafsluiting.

Contributie en incasso

Voor het huidige seizoen gelden de onderstaande contributiebedragen. Deze bedragen zijn in de Algemene Leden Vergadering vastgesteld. 

Categorie

Bedrag per jaar

Bedrag per kwartaal

Senioren (vanaf 18 jaar)

€ 208,89

€ 52,22

Junioren (van 12 t/m 17 jaar)

€ 146,22

€ 36,56

Pupillen (van 6 t/m 11 jaar)

€ 122,04

€ 31,34

Rustende leden

€ 60,00

€ 15,00

Alle contributiebedragen worden per kwartaal geïncasseerd (begin juli, begin oktober, begin januari, begin april). Zorg ervoor dat RFC met het incassant ID bij de organisaties staat die gemachtigd zijn om geld van je rekening af te schrijven.

Indien een incasso niet uitgevoerd kan worden of om andere redenen niet lukt, dan ontvang je hierover bericht van de ledenadministratie. Het openstaande bedrag dient voor afloop van het kwartaal betaald te zijn. Heb je meer dan twee kwartalen achterstand dan wordt je uitgesloten van deelname aan trainingen en wedstrijden.

Aanvullende informatie

  • Het verenigingsjaar loopt, conform de KNVB regels, van 1 juli tot 30 juni
  • Afmeldingen worden alleen via het mailadres ledenadministratie@rfc2017.nl in behandeling genomen 
  • Meld je je gedurende het seizoen af dan loopt de contributie door tot einde van het seizoen 
  • Wil je aan het einde van het seizoen stoppen dan moet je afmelding uiterlijk 15 juni binnen zijn
  • Een overschrijving naar een andere vereniging wordt pas in behandeling genomen als aan alle financiële verplichtingen is voldaan

 

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!