Beleidsplan

Het beleidsplan 2018-2023 beschrijft de doelstellingen en acties van RFC in de komende jaren. In de huidige tijd is het besturen van een voetbalvereniging complex. De groeiende maatschappelijke druk, de steeds toenemende regelgeving, de stijgende financiële lasten van beheer van uitgaven en inkomsten. Vanwege al deze factoren is het noodzakelijk om te komen tot een meer jaren beleidsplan.

Wij willen ons profileren als een ambitieuze, gezellige, financieel-gezonde en dynamische vereniging. Daarbij is het bestuur van mening dat je als lid van een vereniging zoveel mogelijk actief betrokken dient te zijn met het reilen en zeilen van de vereniging. Deze verplichting neemt ieder lid op zich. We zijn daarom graag 'een vereniging die verbindt'.

LEES HIER: Beleidsplan 2018-2023

T
echnisch jeugdbeleidsplan
Naast het beleidsplan voor de club in het algemeen, is er ook een Technisch jeugdbeleidsplan. In de plan staan de doelstellingen wat betreft jeugd, maar ook staat bijvoorbeeld omschreven hoe de organisatie van de jeugdafdeling in elkaar zit, wat de technische uitgangspunten zijn van onderbouw en bovenbouw en een uitleg van het wisselbeleid bij de jeud.

LEES HIER: Technisch jeugdbleidsplan

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!