RFC 1

4e klasse E

21 december 2019 14:30

Onbekend

Afgelopen zaterdag werden de laatste 15 minuten tegen Berkdijk uitgespeeld. Bij een stand van 3-3 moest RFC met 10 man trachten om een positief resultaat te behalen. Op voorhand zou je kunnen stellen dat het gelijke spel vasthouden dan het doel moet zijn. RFC wilde echter de drie punten meenemen en ging in de resterende tijd in een 1-3-3-3 formatie voor de winst. De eerste grote kans was na twee minuten spelen al voor Osman Aslan. Helaas geen doelpunt, maar RFC ging goed door en na vijf minuten lag de bal achter de Berkdijk doelman. Marciano Broeders was doeltreffend en dit gaf vertrouwen. RFC bepaalde het tempo en besliste de wedstrijd met een doelpunt van Osman.

Compliment aan de spelers en staf voor het getoonde lef én het goede spel. Met deze overwinning sluit RFC zaterdag de eerste competitiehelft af met 14 punten uit 10 wedstrijden. Hiermee staat het onderaan in de middenmoot en om zich te mengen in de nacompetitieplaatsen zal er progressie gemaakt moeten worden. Dit moet zeker mogelijk zijn gezien het feit dat enkele ervaren spelers weer fit zijn. Daarnaast hebben de youngsters de afgelopen maanden veel minuten gemaakt en deze ervaring nemen ze mee in het vervolg van de competitie.

Opstelling: Danny Link, Maurice van den Kieboom, Hidde Meslan, Imaro Siberie, Jeffrey Leemans, Timo Kerstens, Jurrian Bakker, Osman Aslan, Marciano Broeders, Ron van der Wulp