28 september 2019 15:00

Scheidsrechter

H. (Harry) van Meerkerk

Onbekend

In een matige wedstrijd kon RFC zaterdag geen potten breken tegen IFC. De tegenstander uit Hendrik-Ido-Ambacht is vorig seizoen ook via de nacompetitie gedegradeerd en verloor vorige week met 3-2 bij Olympia’60.

Na een minuut of twintig kwam de thuisploeg op voorsprong. Al snel bracht Marciano Broeders de stand weer in evenwicht, maar RFC slaagde er niet in om de tegenstander haar wil op te leggen. Te veel spelers haalden niet hun niveau. In de tweede helft werd de doorgebroken Timo Kerstens neergehaald en moest IFC met 10 man verder. RFC kon niet profiteren van het overtal en moest lijdzaam toezien dat de thuisploeg 2-1 scoorde. Kort voor tijd kwam IFC uit een strafschop op 3-1 en was de wedstrijd gespeeld.

Aankomende zaterdag wederom een uitwedstrijd voor RFC. In Spang Capelle speelt het dan om 15 uur tegen SSC’55 dat afgelopen zaterdag kennis maakte met de kracht van SCO en met 5-1 verloor.

Opstelling; Danny Link, Stijn van Strien (Kevin Toorians), Jeffrey Pruijssers (Jelle Verwijmeren), Pieter Knaap, Imaro Siberie, Nick de Ruijter, Jeffrey Leemans, Timo Kerstens, Marciano Broeders, Ayhan Uslu, Dave Kamp (Osman Aslan).